2010 m. gegužės 3 d.

Pedofilija


Viešpatie, nenutyla viešojoje erdvėje tie kunigų pedofilijos skandalai, o gal „skandalai“? Iš tiesų gaila, kad kažkur tai darosi, pikta, jei tai darosi sąmoningai. Aš dabar tik bandau įsivaizduoti, kaip karštligiškai mintyse kiekvienas kunigas skaičiuoja – kada ir kur jis buvo apkabinęs mažutėlį? Tiesiog paguosdamas, tiesiog pagailėdamas. Kaip bijosi, kad tas paguostas vaikelis parėjęs namo jo niekada neguodžiantiems tėvams pasako, - „mane buvo apkabinęs ir priglaudęs“.

KRIMINALAS – turėtų iškilti eilinio vartotojo sąmonėje, kuri šimtus kartų traumuota nuolat besikeičiančių „moralės normų“ ir gėdingai paties nuslepiamų polinkių... Ar žinote, kad devyniasdešimt procentų internete atidaromų tinklapių yra pornografiniai? Net neabejoju, kad tų atidarinėtojų tarpe yra ir pedofilijos skandalą skatinantys asmenys. Tokie pat pažeisti ir potencialiai bet kurią akimirką „paruoštos sprogti bombos“?

Kas to nori? Šėtonas.

Šėtonas nori, kad būtų sunaikinta Bažnyčia, kad ji ‚neišvengiamai keistųsi“, kad joje įsivyrautų sumaištis ir nepasitikėjimas, vedantis į tikėjimo praradimą. Tai būtų jo pergalė ir triumfas, jis rėktų gatvėse – „dabar esate laisvi ir galite patys nuspręsti!!!!!“ Nėra Dieviškojo Tesingumo, yra tik tai ką AŠ manau esant teisingu. Iš vienos pusės kaltinkim kunigus pedofilija, o iš kitos pusės – mažinkim vaiko apsisprendimo dėl „savo veiksmų“ amžių. Berods Belgijoje jau norėta tą amžių sumažinti iki keturiolikos metų ir tikrai ne kunigų reikalavimu. Berods vis drąsiau kelia galvas vienos lyties „poros“ – tokie du dėdės, kurie lyg ir homoseksualai, bet norėtų įsivaikinti berniuką ir ruošia taip paveikti įstatymdavius, kad tai taptų „teisėta“. Kad tai negi vadintųsi „šeima“.

Viešpatie, kas darosi?

Tie dėdės nori surengti paradus ir tikrai ne man ar kitam tėvui, o mano ir jo vaikams pademonstruoti, kad tėtės ir mamos meilė yra atgyvena... Kad galim jungtis taip, kaip tik užsigeidžiam. Ką reiškia tai vaiko sąmonei, to vaiko, kuris šiandien puikiausiai naršo internete ir tik ir temato, kad anuos dėdes labai bara, o kunigų reikia saugotis? Vienų reikia pasigailėti, nes juos bara, o kitų reikia saugotis, nes jie gali įskaudinti... Vieni yra linksmi ir žaismingi, komunikabilūs ir protingi, o kiti štai tokie juodi, nuobodūs ir pavojingi.

Ką rinktis?

O čia dar tiek pasakojama, apie tas pasakas, kuriuos kunigai vadina „šventu raštu“. Juk tai tik pasakos, niekuo ne geresnės, o dar tik nuobodesnės už „Sniego karalienę“ ir „Eglę- žalčių karalienę“, O ir ką ten tos tėvelių mėgtos pasakos, prieš mūsų pokemonus, simpsonus ir patį Harį Poterį? Pezėjimai ir atgyvenos. Galvoje turi būti tūc-tūc, kompe – pornucha, o apsisprendimą lemti reakcija. Ir bendra savijauta – nei meilės, nei laimės nėra ir būti negali. Mano gyvenimas yra viso labo tik laikas, kai galiu mėgautis malonumais, siekti jų bet kokia kaina ir kaip galima dažniau, nes tarpe tarp malonumų neišvengiamai patiriu depresiją ir nenumaldomą norą nusižudyti. Dabar aš net šėtonui nebeįdomus... Duodu į pedofilijos apologetų labai stiprų argumentą.

Evangelija pagal Morkų, 10 skyrius 13 – 16 eilutės:
Jėzus ir vaikai
Jam nešė vaikučius, kad juos palytėtų, bet mokiniai jiems draudė. Tai pamatęs, Jėzus užsirūstino ir tarė jiems: „Leiskite mažutėliams ateiti pas mane ir netrukdykite, nes tokių yra Dievo karalystė. Iš tiesų sakau jums: kas nepriima Dievo karalystės kaip kūdikis, – neįeis į ją“. Ir jis laimino juos, apkabindamas ir dėdamas ant jų rankas.
Pedofilas. Juk kažką ten kalbėjo vien dėl to, kad galėtų apkabinti vaikus, dėti savo rankas kur tik užsimanys, jau net mokiniai draudė, o jis rūstinosi, kad jie kišasi ne į savo reikalus... Juk jūs labai mėgstate tas Evangelijos eilutės, kurios tampa parankios, o šiaip tai visa kita yra tik pasakos. Iš tiesų – juk jūsų apsisprendimą lemia reakcija, kylanti iš to, kad „bijau būti demaskuotas“, todėl puolu.
O juk kokie tikintieji, tokie ir kunigai. Kai tikintieji geidžia prastumti nuodėmingus įstatymus, kunigas nebeturi jėgų. Jis paliekamas vienas ir kalamas prie Kryžiaus. Tikras Jėzus Kristus, o tai reiškia, kad yra Prisikėlimas.